Χ. Μπονάνος: «Υποστηρίζουμε τον αθλητισμό»
Η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας ξεκινά το νέο πρόγραμμα «Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022» στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ, που έχει ως στόχο την ανάδειξη της σπουδαιότητας του αθλητισμού για την ψυχική, σωματική υγεία αλλά και για την κοινωνική ανάπτυξη παιδιών και εφήβων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε σχετικά: «Υποστηρίζουμε έμπρακτα και αυτή τη χρονιά παιδιά και έφηβους οικονομικά αδύναμων οικογενειών ωφελούμενων του ΤΕΒΑ Κ.Σ. Π.Ε. Αχαΐας ώστε να γνωρίσουν το ομαδικό άθλημα που αγαπούν, μέσα από οργανωμένες δράσεις. Τα οφέλη του αθλητισμού είναι πολλαπλά καθώς πέραν της σωματικής ανάπτυξης τα παιδιά αισθάνονται ότι ανήκουν σε μια ομάδα, συνεργάζονται με τα υπόλοιπα μέλη, έρχονται σε επαφή με κοινωνικές αξίες, βελτιώνουν δεξιότητες και αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους. Η προσπάθεια μας αυτή δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς τη συνεργασία Σωματείων, Συλλόγων και Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης, Στίβου, Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης της Αχαΐας. Μαζί τους θα υποδεχτούμε 190 νέα μέλη – παιδιά με την ελπίδα να αγαπήσουν τον αθλητισμό και τα οφέλη του».
Στο πλαίσιο αυτό, καλείται κάθε σύλλογος που επιθυμεί να συμμετέχει στις δράσεις να διαθέσει έως δέκα (10) θέσεις (ανά άθλημα) στο τρέχον πρόγραμμά του για τα παιδιά των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ. Στη δράση δύναται να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 16ετών.Το κόστος συμμετοχής στα αθλητικά προγράμματα θα καλύψει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος ΤΕΒΑ/ FEAD (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους).
Υπό αυτό το πρίσμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τους φορείς του αθλητισμού, Σωματεία, Συλλόγους και Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ), Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ), Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ),Στίβου, Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης της Αχαΐας την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής). Οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι αθλητικών φορέων και προπονητές που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες, μπορούν να συμμετέχουν και να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση για να υποδεχτούν παιδιά και εφήβους ωφελούμενων ΤΕΒΑ, μπορούν να απευθύνονται για διευκρινίσεις στο τηλέφωνο 2611100320 καθημερινά9:00 -14:00 καθώς και στο email: info@pdeteba.gr.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Πως να φτιάξεις την ανάλυση και να μεγεθύνεις τις παλιές σου φωτογραφίες με AI
«Κουζίνα Αγάπης» με ένα κομμάτι της γιορτής αγάπης ΦΩΤΟ
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Avengers: Doomsday – «Η κόλαση λογοδοτεί σε εμένα» το νέο trailer αποκαλύπτει ένα νέο έπος
Μωβ μέδουσες: Πώς να προστατευτείτε στην παραλία και τι να κάνετε σε περίπτωση τσιμπήματος
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Gemini 3.7 Flash: Η Google ανεβάζει ταχύτητα στον ανταγωνισμό της AI
