Χαλαρή ποδηλατοβόλτα μεταξύ Αιγείρας και Παραλίας
Η ποδηλατοβόλτα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου με ώρα έναρξης 11 το πρωί και αφετηρία το γήπεδο της Αιγείρας.
Μια ευχάριστη κυριακάτικη ποδηλατοβόλτα με χαλαρό ρυθμό για μικρούς και μεγάλους, μεταξύ Αιγείρας και παραλίας Συλιβαινιωτίκων, οργανώνει η παράταξη «αιγιάλεια τώρα» του Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, περνώντας το μήνυμα της ασφαλούς ποδηλασίας και του ποδηλάτου ως οικολογικού και ωφέλιμου μέσου μεταφοράς.
Η ποδηλατοβόλτα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου με ώρα έναρξης 11 το πρωί και αφετηρία το γήπεδο της Αιγείρας. Ο τερματισμός έχει οριστεί στο πάρκινγκ της παραλίας Συλιβαινιωτίκων Ακράτας. Στο τέλος της διαδρομής, ο χρυσός ποδηλάτης της Αιγιάλειας και πολλάκις βαλκανιονίκης και πανελλήνιος πρωταθλητής Χρήστος Τσερεντζούλιας θα μιλήσει για το ποδήλατο και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Για την ασφάλεια τους, οι ποδηλάτες συνιστάται να φοράνε κράνος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Ο Καραγκιόζης στον Καταρράκτη Πατρών ΦΩΤΟ
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Αρχαία Ολυμπία: Η κωμωδία ο «Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» στο Διεθνές Φεστιβάλ
ΕΕΤΑΑ: Βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher παιδικών σταθμών
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
