Χαλκιδική: Εννέα Ρουμάνοι έπεσαν σε βράχια με το σκάφος τους – Τους απεγκλώβισε ναυαγοσώστης
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Όρμου Παναγιάς.
Σε περιπέτεια μπήκε μία παρέα Ρουμάνων τουριστών που κάνουν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική. Ενώ έκαναν βόλτα με το σκάφος τους στη θάλασσα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αυτό προσάραξε σε βραχώδη περιοχή στον κόλπο Ελιάς του όρμου Παναγιάς και οι εννέα επιβαίνοντές του εγκωβίστηκαν στα βράχια.
Το Λιμενικό ενημερώθηκε άμεσα, τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσε ένα περιπολικό όχημα Λιμενικού από ξηράς και περιπολικό.
Στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή ναυαγοσώστη, τους απεγκλώβισε δια ξηράς, ενώ, ένας εκ των επιβατών που έφερε τραύμα στο αριστερό πόδι, μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος στο λιμάνι Όρμου Παναγιάς και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Πολύγυρου.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Όρμου Παναγιάς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η ΕΔΟΦ σήμερα στον Αγροτικό Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμός Καλαβρύτων
Το YouTube μετατρέπει τα Shorts σε κανονικές σειρές με seasons και episodes
Μετεγγραφές φοιτητών 2026: Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις από το Υπουργείο Παιδείας
Ο UP FM του Πανεπιστημίου Πατρών βγαίνει από το στούντιο και μπαίνει στο Welcome to UP 2026
Η Logitech G παρουσίασε τα νέα προϊόντα της
