Χαλκιδική: Για 12η μέρα οι έρευνες για τον Μάρτιν – Βρέθηκε μαγιό παρόμοιο με το δικό του ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Βρέθηκε μαγιό που είναι παρόμοιο με του Μάρτιν στη Κατερίνη, δίνοντας ελπίδα στην οικογένεια του πως μπορεί να βρεθεί.

Χαλκιδική

Ελπίδα πως ίσως βρίσκονται κοντά στα ίχνη του Μάρτιν, για την οικογένεια του έδωσε ένα μαγιό που ανιχνεύτηκε ανάμεσα σε φύκια  στη Κατερίνη σήμερα, μετρώντας δώδεκα ημέρες έρευνας για τον εντοπισμό του.

Η είδηση της εύρεσης ενός μαγιό ανάμεσα σε φύκια, αναπτέρωσε τις ελπίδες της οικογένειας του αγνοούμενου Μάρτιν στη Χαλκιδική, αλλά και των εθελοντών, που αναζητούν μανιωδώς για 12η συνεχόμενη ημέρα τον 32χρονο από τη Βόρεια Μακεδονία.

«Μας έστειλαν μία φωτογραφία το πρωί με ένα μαγιό ανάμεσα σε φύκια στην Κατερίνη, ωστόσο ο πολίτης που το απαθανάτισε, δεν το μάζεψε και έτσι δεν μπορούμε να το δείξουμε στην οικογένεια. Ωστόσο, το είδαν και επειδή στη φωτογραφία φαίνεται από την ανάποδη πλευρά, μας είπαν ότι πιστεύουν πως μοιάζει με το μαγιό του Μάρτιν», λέει σχετικά στο GRTimes ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ (εθελοντές διασώστες), κ. Αναστάσιος Ράμος.

Χαλκιδική

Ο κ. Ράμος αναφέρει ακόμη πως οι έρευνες μεταφέρονται πλέον στην περιοχή της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα σε «Μακρύ γιαλο, Αλυκές Κίτρους και Πύδνα», σημειώνοντας ότι «μέχρι στιγμής έχουμε επιστρατεύσει όλα τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν και τις προηγούμενες ημέρες και αν χρειαστεί, θα τα “ρίξουμε” στη μάχη των αναζητήσεων».

 

Θυμίζουμε ότι ο Μάρτιν, μαζί με τον Ιβάν και έναν ακόμη φίλο του, επισκέφθηκαν τη Χαλκιδική για τις διακοπές τους, ενώ ο ένας από τους νεαρούς είχε και τα γενέθλια του.

Βούτηξαν στην παραλία «Μύτη» και τους παρέσυραν τα κύματα με αποτέλεσμα να χαθούν στη θάλασσα. Ωστόσο, ο 25χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, ο 30χρονος Ιβάν βρέθηκε την επόμενη ημέρα, ενώ ο 32χρονος Μάρτιν αγνοείται ακόμη.