Χαλκιδική: «Η κρυφή κάμερα στο ξενοδοχείο κατέγραψε 10 ζευγάρια» – Τι λέει ο ιδιοκτήτης ΒΙΝΤΕΟ

Μάλιστα, κρυφές κάμερες βρέθηκαν σε όλα τα δωμάτια, ωστόσο ο ιδιοκτήτης τα ξήλωσε και τα έκρυψε σε αποθηκευτικό χώρο.

ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Σάλος στη Χαλκιδική για τα όσα συνέβαιναν σε ξενοδοχείο στην Άφυτο. Η κρυφή κάμερα κατέγραφε τις κινήσεις ζευγαριού στο δωμάτιο που έμεναν…

Συνεχίζεται ο σάλος με την υπόθεση της κρυφής κάμερας που είχε τοποθετήσει ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων στη Χαλκιδική. Ο κοινοτικός σύμβουλος της περιοχής, Θωμάς Ζησόπουλος ανέφερε το πρωί στο Mega, πως από τη συγκεκρισμένη κάμερα έχουν καταγραφεί συνολικά 10 ζευγάρια που διέμειναν στο δωμάτιο.

Μάλιστα, κρυφές κάμερες βρέθηκαν σε όλα τα δωμάτια, ωστόσο ο ιδιοκτήτης τα ξήλωσε και τα έκρυψε σε αποθηκευτικό χώρο. Ο κ. Ζησόπουλος είπε πως αυτή τη στιγμή ερευνάται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εάν και οι υπόλοιπες κάμερες κατέγραφαν τους ενοίκους.

Σχετικά με τη λειτουργία του καταλύματος, ανέφερε πως είναι κλειστό πλέον και ο ιδιοκτήτης έχει ξηλώσει και τις επιγραφές, προκειμένου να μην στοχοποιηθεί από τα κανάλια. «Πρόκειται για έναν πρόσχαρο και ευγενικό άνθρωπο. Έναν πολύ καλό επαγγελματία 33 χρόνων. Κανένας δεν θα μπορούσε να σκεφτεί πως αυτό το παιδί θα είχε στήσει αυτόν τον ηλεκτρονικό μηχανισμό» δήλωσε ο κ. Ζησόπουλος. «Από θέμα ηθικής όλοι οι εργαζόμενοι έφυγαν από το κατάλυμα» είπε ολοκληρώνοντας.

Μετά την καταγγελία κλήθηκε για εξηγήσεις από τους αστυνομικούς, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, που προσπάθησε να αρνηθεί τις κατηγορίες. «Αρνούμαι τις κατηγορίες. Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να ξέρω τι γίνεται στην επιχείρησή μου. Δεν ήθελα να καταγράψω τις προσωπικές στιγμές κανενός. Είμαι χρόνια επιχειρηματίας και ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι σε βάρος μου», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Ο επιχειρηματίας πάντως φέρεται να μην αρνήθηκε ότι η κρυφή κάμερα του ανήκει. Είπε σύμφωνα με πληροφορίες, πως την είχε βάλει, όχι για να καταγράφει τις προσωπικές στιγμές του ζευγαριού, αλλά για να είναι σε θέση να γνωρίζει αν σημειώνονται κλοπές.

«Είχα βάλει κάμερες γιατί ήθελα να ξέρω αν σημειώνονται κλοπές. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν χαθεί πράγματα από τα δωμάτια. Δεν μπήκαν οι κάμερες για άλλους σκοπούς. Στους πελάτες όμως, κανείς δεν έλεγε για τις κρυφές κάμερες μέσα στα δωμάτια», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Αργυρούπολη
Ρομά
grigoropoulos