Χαλκιδική: Παιδάκι χάθηκε στην παραλία – Αυτόφωρο για τον παππού του, κοιμόταν στην ξαπλώστρα
Χάθηκε 5χρονο παιδάκι σε παραλία της Χαλκιδικής.
Έντονη ανησυχία προκλήθηκε σε παραλία στην Χαλκιδική, καθώς ένα παιδάκι ξέφυγε της προσοχής του παππού του που το συνόδευε.
Συγκεκριμένα, το συμβάν έγινε σήμερα το πρωί, στην παραλία Σίβηρης στην Χαλκιδική, όταν ένα παιδάκι περίπου πέντε χρονών ξέφυγε από την επίβλεψη του παππού του με αποτέλεσμα να χαθεί.

Σύμφωνα με το politic.gr, όταν οι λουόμενοι αντιλήφθηκαν ότι το παιδί τριγύριζε μόνο του στην παραλία ειδoποίησαν την αστυνομία και επί μια ώρα οι αστυνομικοί έψαχναν τους γονείς του.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τελικά ο μικρός συνοδευόταν από τον παππού του, ο οποίος… κοιμόταν στην ξαπλώστρα. Το «θρίλερ» τελικά είχε αίσια κατάληξη, όμως η αστυνομία κίνησε την διαδικασία του αυτοφώρου για τον παππού, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καλύτερο από μυγοσκοτώστρα: Το κόλπο με 2 υλικά που έχετε στην κουζίνα σας διώχνει τις μύγες για πάντα
Σκάφος της NASA πέρασε «ξυστά» από τον Άρη και οι εικόνες κόβουν την ανάσα
Η πανήγυρις για την εορτή του Προφήτη Ηλία, στα Άνω Συχαινά ΦΩΤΟ
Ούτε κλιματιστικό, ούτε ανεμιστήρας: Κάντε ΑΥΤΟ στο παράθυρό σας και γλιτώστε από τη ζέστη τζάμπα!
Γιατί το τηλεκοντρόλ σου και όλες οι τηλεοράσεις χρησιμοποιούν ακόμη τεχνολογία 40 ετών
