«Χάλκινος» Μαστρογιάννης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ (pics)
Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία, ιδανικές αγωνιστικές συνθήκες και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε στο ΠΕΑΚ «Δ. Τόφαλος», το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στο πινγκ-πονγκ.
Δυστυχώς τα ειδικά υγιειονομικά μέτρα δεν επέτρεψαν στους φίλους του αθλήματος της πόλης μας να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
Ο σύλλογος Φοίνικες Γλυφάδας παρά την ελάχιστη προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών του λόγω της πολύμηνης απαγόρευσης των προπονήσεων έδωσε το «παρών» για μια ακόμα φορά σε διοργάνωση Πανελληνίου πρωταθλήματος.
Η παρουσία των παιδιών στο Ομαδικό και στο Ατομικό ήταν ιδιαίτερα θετική αν λάβουμε υπόψη μας και την ηλικία τους. Η συμμετοχή τους σε τελική φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι μεγάλη αγωνιστική εμπειρία χρήσιμη για τη μελλοντική εξέλιξη των αθλητών.
Ο Γιάννης Μαστρογιάννης μετά από καλές εμφανίσεις σε Ομαδικό και Ατομικό κατέκτησε την 3η θέση στο Διπλό μαζί με τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο του Ατλαντα Αγίας Βαρβάρας. Η είσοδος στην τετράδα του Διπλού είναι μεγάλη επιτυχία γιατί στον προημιτελικό απέκλεισαν το πρώτο φαβορί. Στο Ατομικό έφθασε μέχρι τη 16άδα χάνοντας οριακά την πρόκριση στην 8άδα.
Η Μάγδα Ηλιοπούλου και η Αλεξάνδρα Μπιτχαβά πέρασαν από τους προκριματικούς Ομίλους στην 24άδα των νοκ-άουτ του Ατομικού και στην 8άδα του Διπλού.
Ο Θοδωρής και η Αργυρώ Καρασούλου, στην πρώτη τους συμμετοχή σε υψηλού επιπέδου αγώνες έδειξαν αξιόλογα στοιχεία και πήραν χρήσιμες αγωνιστικές εμπειρίες.
Ο μικρός Μιχάλης Μπιτχαβάς, μάλλον η μικρότερη ηλικιακά παρουσία των αγώνων, έδειξε ότι θα είναι ένας από τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος.
Ο σύλλογος ευχαριστεί την Βασιλική Ηλιοπούλου και τον Αλέξανδρο Μαργαρίτη για τη βοήθεια που έδωσαν στους συναθλητές τους αντικαθιστώντας επάξια τους για επαγγελματικούς λόγους απόντες προπονητές.










Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Πως να φτιάξεις την ανάλυση και να μεγεθύνεις τις παλιές σου φωτογραφίες με AI
«Κουζίνα Αγάπης» με ένα κομμάτι της γιορτής αγάπης ΦΩΤΟ
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Avengers: Doomsday – «Η κόλαση λογοδοτεί σε εμένα» το νέο trailer αποκαλύπτει ένα νέο έπος
Μωβ μέδουσες: Πώς να προστατευτείτε στην παραλία και τι να κάνετε σε περίπτωση τσιμπήματος
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Gemini 3.7 Flash: Η Google ανεβάζει ταχύτητα στον ανταγωνισμό της AI
