Χαμόγελα στην εκδήλωση της κοπής πίτας της ακαδημίας Σκάκι Αγίου Βασιλείου Ρίου

skaki

Στην ετησία εκδήλωση έκανε το περασμένο Σάββατο ο σκακιστικός σύλλογος της Ακαδημίας Αγιου Βασιλείου-Ρίου στο αθλητικό κέντρο “Θ. Χρυσανθόπουλος”.

 

Στην εκδήλωση έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου εκτός από τις ευχές, τυχεροί κέρδισαν και δώρα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Ζεστή ατμόσφαιρα, χαμόγελα αλλά και συγκίνηση στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σκακιστικού Συλλόγου Ακαδημία Σκάκι Αγίου Βασιλείου Ρίου, που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Θ. Χρυσανθόπουλος» του Κεραυνού

Αγίου Βασιλείου, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου , με την φροντίδα του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η φετινή εκδήλωση είχε πανηγυρικό και συνάμα “οικογενειακό” κλίμα καθώς παρευρέθησαν αθλητές του Συλλόγου και μέλη των οικογενειών τους, όπως και εξέχουσες προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας του Αγίου Βασιλείου μεταξύ των οποίων και ο Πατήρ Χρήστος Παπαχρυσανθάκης και ο κ. Βασίλειος Σταματόπουλος, Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και άλλοι εκπρόσωποι συλλογικοτήτων της τοπικής κοινωνίας, όπως της αθλητικής οικογένειας του “Κεραυνού”, του Πολιτιστικού Συλλόγου και του “Συλλόγου Γυναικών” του Αγίου Βασιλείου.

 

Παράλληλα, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Σύλλογο αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό, υποστηρικτές και φίλοι του Σωματείου, μεταξύ των οποίων ο Σπύρος Μπιράτσης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης “ΦΑΣΟΛΟΙ”, ο οποίος έχει σταθεί αρωγός στην όλη προσπάθεια.

Τέλος, οι τυχεροί της βραδιάς, Μαρίνα Σπηλιωτοπούλου, Γιάννης Παπαχριστόπουλος και Γεώργιος Τσόλκας, άπαντες αθλητές του Συλλόγου, κερδίζοντας τα φλουριά της βασιλόπιτας, έφυγαν με ένα σκακιστικό ενθύμιο, όπως ορίζει το έθιμο. Ευχόμαστε υγεία

στους τυχερούς και τις οικογένειές τους και να απολαμβάνουν πάντα το παιχνίδι»!

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments