Χαμόγελα στο Λιμνοχώρι με τα έργα ανάπλασης στο γήπεδο ποδοσφαίρου

Χαμόγελα στο Λιμνοχώρι με τα έργα ανάπλασης στο γήπεδο ποδοσφαίρου

Χαμόγελα και μάλιστα πλατιά στον αθλητισμό της Δυτικής Αχαΐας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Λιμνοχωρίου, όπου  η δημοτική αρχή ανακοίνωσε ότι υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή περίφραξης στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της περιοχής.

 

Ηταν ένα αίτημα της διοίκησης του Λιμνοχωρίου το οποίο έγινε δεκτό από την Δημοτική αρχή Μυλωνά η οποία δείχνει με πράξεις το ενδιαφέρον της για να αναβαθμίσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις  στην περιοχή.

 

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής αναφέρει: «Υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή σύγχρονης περίφραξης στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Λιμνοχωρίου. Η σύμβαση υπογράφτηκε μεταξύ του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά και της αναδόχου Σοφίας Κουτσοντέμου. Σύμφωνα με τη σύμβαση οι εργασίες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί εντός τριμήνου, ενώ η συνολική δαπάνη, που προέρχεται από πόρους του Δήμου, ανέρχεται στις 23.760 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ».

ΓΕΡΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ Η ΣΠΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ»

Για το θέμα η «Π» απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΑΕ Λιμνοχωρίου, Θανάση Γερασιμόπουλο, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του, όχι μόνο για την κατασκευή της περίφραξης αλλά και τα επόμενα βήματα που αφορούν το γήπεδο.

«Είναι πολύ σημαντικό βήμα η έναρξη της περίφραξης  στο γήπεδο και αν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες, οι εργασίες θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα και η περίφραξη θα είναι έτοιμη το επόμενο χρονικό διάστημα» είπε αρχικά ο Θανάσης Γερασιμόπουλος και πρόσθεσε: «Θελω να ευχαριστήσω την δημοτική αρχή για το ενδιαφέρον της, και να θυμίσω ότι μας έχει υποσχεθεί ότι θα προχωρήσουν και τα επόμενα βήματα του γηπέδου.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments