Χαμόγελο του παιδιού: Εξαφανίστηκε 17χρονος στη Σαντορίνη – Θα εργαζόταν στο νησί για σεζόν

Εξαφανίστηκε 17χρονος από τη Σαντορίνη. Είχε πάει στο νησί να εργαστεί για το καλοκαίρι.

χαμόγελο του παιδιού

Συναγερμός σήμανε για την εξαφάνιση ενός 17χρονου νεαρού στο νησί της Σαντορίνης, ο νεαρός ο οποίος είχε πάει εκεί για να εργαστεί τη θερινή περίοδο. Πρόκειται για τον Ερμή- Βασίλη Μ., που εξαφανίστηκε τις πρωινές ώρες της 9ης Ιουνίου.

Ο Ερμής – Βασίλης είχε μεταβεί από την Αθήνα στη Σαντορίνη για να εργαστεί για τη θερινή περίοδο. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 20/6/23 για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του.

χαμόγελο του παιδιού

Ο Ερμής – Βασίλης Μ. έχει ύψος 1,74 μ., ζυγίζει 63 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple