Χανιά: 14χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε πανηγύρι
Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, γεγονός που οδήγησε στην άμεση κλήση βοήθειας και στη διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Σοβαρό περιστατικό μέθης σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε πανηγύρι στα Χανιά, με «πρωταγωνιστή» έναν 14χρονο, ο οποίος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Ο ανήλικος, που βρισκόταν σε εκδήλωση σε περιοχή των Χανίων, φέρεται να ήπιε υπερβολικά, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να εμφανίσει έντονα συμπτώματα μέθης. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, γεγονός που οδήγησε στην άμεση κλήση βοήθειας και στη διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο έφηβος δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο παραμένει νοσηλευόμενος και υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, μέχρι να επανέλθει πλήρως.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Κρατική αρωγή: Δημοσιεύθηκε ο νέος νόμος 5329/2026 – Έρχεται και νέο νομοσχέδιο
Η Γιώτα Βλαχάκη και το μεγάλο κίνητρο για τον Ημιμαραθώνιο Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος»
Ήθελε να κατεβάσει Claude Code και του ήρθε λογαριασμός 87.000 ευρώ
Υπαρξιακός κίνδυνος και τεχνητή νοημοσύνη: Η ιδεολογική μάχη στη Silicon Valley για το μέλλον της ανθρωπότητας
Συμμετοχή του Συλλόγου Σελιανιτίκων στο European Solidarity Corps ΦΩΤΟ
