Χανιά: F-16 βγήκε εκτός πίστας – Σώοι οι πιλότοι
Οι δύο πιλότοι δεν τραυματίστηκαν, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι υπηρεσίες διάσωσης, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Εκτός διαδρόμου βγήκε ένα πολεμικό της 115ης Πτέρυγας Μάχης στο διεθνές αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» στα Χανιά. Καλά στην υγεία τους οι δύο χειριστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ένα αεροσκάφος F-16D Block52+ της 115ης Πτέρυγας Μάχης στα Χανιά ξέφυγε, κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησής του στον διάδρομο του «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», νωρίτερα τη Δευτέρα (10.01.2022).
Οι δύο πιλότοι δεν τραυματίστηκαν, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι υπηρεσίες διάσωσης, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το F-16D Block52+ δεν έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.
Ωστόσο, το περιστατικό προκάλεσε προβλήματα στη λειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».
Ο κεντρικός του διάδρομος τέθηκε εκτός λειτουργίας, γεγονός που προκάλεσε καθυστερήσεις σε πτήσεις από και προς τα Χανιά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ηλεκτρικό Jetta M6 είναι εντυπωσιακά φθηνό, αλλά δεν μπορούμε να το αγοράσουμε
Αίγιο: Νέα ομάδα για παιδιά του Δημοτικού με θέμα την αυτοεκτίμηση
Πρωινό χωρίς ενοχές: 6 τροφές που τελικά δεν είναι τόσο «κακές» όσο νομίζεις
Δεν σε ακούνε καλά στο κινητό; Δοκίμασε αυτές τις ρυθμίσεις στο Android
Πάτρα: Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Ανατομικής
