Χανιά: Πρώην ιερέας κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 35χρονης
Στο εδώλιο κάθεται σήμερα ένας 47χρονος Χανιώτης, πρώην ιερέας, με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της απλής σωματικής βλάβης σε βάρος της πρώην συντρόφου του.
Στη Δικαιοσύνη παραπέμφθηκε με τη διαδικασία του αυτόφωρου, ένας 47χρονος Χανιώτης πρώην ιερέας, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης σε βάρος της πρώην συντρόφου του, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων.
Ταυτόχρονα, από την Αστυνομία αναζητείται ένα ακόμα άτομο – φίλος του δράστη – για συνέργεια.
Την επίθεση σε βάρος της κατάγγειλε η 35χρονη γυναίκα, η οποία είπε ότι ο πρώην σύντροφός της και ο φίλος του, επιχείρησαν να τη βάλουν με τη βία μέσα σε αυτοκίνητο, προκειμένου να τη βιάσουν.
Ίδιες πηγές αναφέρουν πως η ίδια νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι πριν από οκτώ μήνες, ο πρώην σύντροφός της την είχε κλειδώσει σε ένα σπίτι και ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν Αλβανό φίλο του, καταγγελία την οποία διερευνά προσεκτικά η Ασφάλεια Χανίων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σούπερ μάρκετ Δεκαπενταύγουστος 2026: Πού μπορείτε να ψωνίσετε το Σαββατοκύριακο
Τα Google Pixel 11 Pro και Pro XL φέρνουν Tensor G6, 3.600 nits, zoom 120x και νέο HiLight
Πανηγυρική πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον Αμβρόσιο
Πώς βράζουν τα μακαρόνια οι Ιταλοί σεφ: Το κόλπο των 60 δευτερολέπτων για να μην κολλάνε ποτέ
Το Google Pixel 11 μεταφράζει τη νοηματική σε κείμενο
Συναυλία για τα 100 Χρόνια της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Επιστήμονες βρήκαν τρόπο να εντοπίζουν πέντε χρόνια πριν τι θα γίνει επιτυχία
