Χανιά: Βόλτα στην αγορά έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Έκπληκτος ο κόσμος κοιτούσε τον κ. Μητσοτάκη να περπατά σε εμπορικό δρόμο, στην οδό Σκαλίδη, ενώ κάποιοι δεν παρέλειψαν να τον χαιρετήσουν και να… πιάσουν κουβεντούλα μαζί του.
Στην αγορά των Χανίων περπάτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες που έκαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στα Χανιά τις τελευταίες ημέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο πρωθυπουργός νωρίτερα τη Δευτέρα (07.08.2023) παραβρέθηκε στην κηδεία του επί χρόνια αντιδημάρχου και στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης, Γιώργου Κουκλάκη και έπειτα εθεάθη στο κέντρο της πόλης.
Έκπληκτος ο κόσμος – σημειώνει το zarpanews – κοιτούσε τον κ. Μητσοτάκη να περπατά σε εμπορικό δρόμο, στην οδό Σκαλίδη, ενώ κάποιοι δεν παρέλειψαν να τον χαιρετήσουν και να… πιάσουν κουβεντούλα μαζί του.
Αξίζει να αναφερθεί, ωστόσο, πως ο πρωθυπουργός δεν συνηθίζει τέτοιου είδους εμφανίσεις. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συνήθως καθημερινό μπάνιο στη θάλασσα και χαλαρές βόλτες στο ενετικό λιμάνι τις απογευματινές ώρες παρέα με την οικογένειά του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Xiaomi παρουσιάζει τον Xring 03 και ξοδεύει εκατομμύρια για να μη χρειάζεται τους άλλους
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών διοργανώνει εκδηλώσεις
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Νέο AI μοντέλο της Alibaba φτιάχνει κινηματογραφικά βίντεο 30 δευτερολέπτων
Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στον Πλάτανο Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Ο πόλεμος άλλαξε για πάντα: Ρωσικό drone με χειριστή το AI σκότωσε αμάχους
