Χατζηδάκης: «Κάποιοι πράκτορες «000» αποφάσισαν να επιδείξουν το αστυνομικό τους δαιμόνιο σε εμένα» ΒΙΝΤΕΟ

Ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι είναι πεπεισμένος πως ο Πρωθυπουργός δεν έχει σχέση με τις παρακολουθήσεις και ότι είναι ο πρώτος που θέλει να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Χατζηδάκης: «Κάποιοι πράκτορες «000» αποφάσισαν να επιδείξουν το αστυνομικό τους δαιμόνιο σε εμένα» ΒΙΝΤΕΟ

Για την υπόθεση των υποκλοπών και την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι ήταν μεταξύ εκείνων που παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ μίλησε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι είναι πεπεισμένος πως ο Πρωθυπουργός δεν έχει σχέση και ότι είναι ο πρώτος που θέλει να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Βουλή: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ η συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
«Στην περίπτωσή μου είναι  σαφές ότι ορισμένοι πράκτορες «000» ή κάποιοι Κλουζώ αποφάσισαν να επιδείξουν το αστυνομικό τους δαιμόνιο και να εξαντλήσουν τη φαντασία τους σε μένα. Μπορεί να έχω κατακριθεί για τις ιδεολογικές μου τοποθετήσεις αλλά ποτέ κανένας δεν αμφισβήτησε την ηθική  μου . Και στη συνέχεια διέρρευσαν τις πληροφορίες σε μέσα αντίπαλα στην κυβέρνηση» τόνισε ο υπουργός Εργασίας.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει Έλληνας που να έχει ενοχληθεί περισσότερο από τον ίδιο επισημαίνοντας ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα καθώς η ζωή του είναι διαυγής.

«Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να αισθάνεσαι ότι παρακολουθείται κάθε φράση και επικοινωνία σου. Είμαι ο πρώτος που θέλω να διαλευκανθεί από τη δικαιοσύνη αυτή η υπόθεση. Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι όλων αυτών των μεθοδεύσεων. Ενώ εγώ θέλω να διαλευκανθεί η υπόθεση και για βαθιά προσωπικούς λόγους έχω την εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τις κινήσεις του ενδιαφέρεται πρωτίστως να ρίξει την κυβέρνηση. Και γι’ αυτό στοχοποιεί τον Πρωθυπουργό. Ο Πρωθυπουργός όμως αντέδρασε αμέσως. Στην περίπτωση μου είναι ένας Πρωθυπουργός  με τον οποίον έχουμε δεκαετίες κοινή διαδρομή.  Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι ο Πρωθυπουργός  δεν έχει προσωπικά καμία σχέση με αυτή την υπόθεση. Άλλωστε αυτή την υπόθεση, τη δύσοσμη χρησιμοποιούν τώρα κάποιοι εις βάρος του».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από τη Βουλή:

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments