Χίος: Γυναίκα καταπλακώθηκε από χώματα – Πώς την ξέθαψαν ζωντανή
Η άτυχη υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πλέον προσπαθεί να αναρρώσει και να ξεπεράσει το σοκ!
Δευτερόλεπτα του τρόμου στη Χίο! Γυναίκα υπάλληλος της αρχαιολογικής υπηρεσίας θάφτηκε από όγκους χωμάτων που υποχώρησαν λόγω της βροχής.
Αμέσως έτρεξαν για να βοηθήσουν τη γυναίκα οι συνάδελφοί της στην αρχαιολογική υπηρεσία Χίου και την ξέθαψαν. Στη συνέχεια η άτυχη υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πλέον προσπαθεί να αναρρώσει και να ξεπεράσει το σοκ!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Chiospress.org, οι αντιπλημμυρικές εργασίες συνεχίστηκαν παρά την έντονη βροχόπτωση αντί να σταματήσουν, με αποτέλεσμα μία παραλίγο τραγωδία.
Τα χώματα λόγω της πολλής βροχής ήταν σαθρά, υποχώρησαν και καταπλάκωσαν την υπάλληλο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Χίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χάος προκάλεσε στην F1 ένα bug στο λογισμικό των μονοθέσιων
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών σε συλλαλητήριο κατά του πολέμου
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
Έναρξη επιτηδευματία 2026: πώς γίνεται στο myAADE και στον e-ΕΦΚΑ
