Χρηματιστήριο: Ανοδικές τάσεις – Η αγορά υπερβαίνει τα επίπεδα των 1.230 μονάδων
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 10,65 εκατ. ευρώ.
Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να υπερβαίνει τα επίπεδα των 1.230 μονάδων, εν μέσω ήπιας ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 11:00, διαμορφώνεται στις 1.231,55 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,95%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 10,65 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,07%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,47%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (+2,67%), της ΔΕΗ (+2,35%), της Jumbo (+1,96%), της Elvalhalcor (+1,72%) και της Εθνικής (+1,70%).
Αντιθέτως, μικρή πτώση καταγράφει μόνο η μετοχή του ΟΠΑΠ (-0,19%).
Ανοδικά κινούνται οι επιμέρους δείκτες, με εξαίρεση τον δείκτη των Ταξιδιών (-0,04%), ενώ τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+1,95%) και των Προσωπικών Προϊόντων (+1,71%).
Ανοδικά κινούνται 69 μετοχές, 12 πτωτικά και 18 παραμένουν σταθερές.
Σύμφωνα με το newsbeast, η μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Ξυλεμπορία (π) +9,63% και Moda Bango +5,04%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Νάκας -6,90% και Epsilon Net -1,06%.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Roblox, Fortnite και Minecraft δεν είναι τόσο ασφαλή όσο νομίζουμε
Η Ολυμπία Οδός στον 5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος»
Επιστροφή ενοικίου 2026: ποιοι δικαιούνται, πόσα και πότε πληρώνεται
Νέα τεχνολογία μειώνει την μυρωδιά των σκουπιδιών ακόμη και τις ζεστές ημέρες
Πρώτη γενική συνέλευση για την ΑΜΚΕ «Αχαϊκό Ελαιόλαδο» στην Πάτρα:
