Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η ΟΝΝΕΔ των αξιών και των αρχών προχωράει μπροστά και δικαιώνεται.
Τι αναφέρει η κ. Αλεξοπούλου σε ανακοίνωσή της.
«Το 13ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ έδωσε το στίγμα την νεολαίας για το αύριο του τόπου, επιβεβαιώνοντας αρχές και αξίες που γίνονται ρεύμα πλειοψηφίας στις κοινωνίες του σύγχρονου κόσμου». Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου.
Συνεχίζοντας η κ. Αλεξοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Νιώθω περηφάνια, χαρά και τιμή που υπηρέτησα αυτή τη νεολαία των φιλελεύθερων δημοκρατικών ιδεών, που αποτελούν διαχρονική, κοινωνική ανάγκη για την πρόοδο και την ευημερία.
Θερμά συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, καλή δύναμη στον αγώνα για την προώθηση των ιδεών μας και τη στήριξη του κυβερνητικού έργου».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Greece Race for the Cure»: Περισσότεροι από 58.000 συμμετείχαν στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού
Χάος προκάλεσε στην F1 ένα bug στο λογισμικό των μονοθέσιων
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
Η διάλεξη της Γιώτας Καΐκα-Μαντανίκα «Η δολοφονία του Διονύσιου Φραγκόπουλου και οι αναρχικοί της Πάτρας» ΦΩΤΟ
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
