Χριστόφορος Παπακαλιάτης για «Maestro»: Αποκαλύπτει ποιος ήταν ο πιο γκρινιάρης στα γυρίσματα ΒΙΝΤΕΟ
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε ποιος ηθοποιός ήταν ο πιο γκρινιάρης στα γυρίσματα του «Maestro»
Η κάμερα του «Happy Day», βρέθηκε στο press event του «Maestro» για την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega.
«Ποτέ δεν περιμένεις και δεν είσαι σίγουρος για επιτυχία ή αποτυχία. Υπολογίζεις, βλέπεις, αισθάνεσαι και αντιλαμβάνεσαι κάποιες στιγμές αν κάτι αξίζει ή όχι», ανέφερε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Αποκαλύπτοντας ποιος είναι ο πιο παράξενος στα γυρίσματα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σημείωσε: «Ποιος γκρινιάζει; Ο Αντίνοος Αλμπάνης όλη την ώρα. Τα πρώτα δύο λεπτά γιατί μετά όλη την ώρα αυτοσαρκάζεται γιατί έχει απίστευτο χιούμορ».
Για τη δική του συμπεριφορά στα γυρίσματα ανέφερε: «Είμαι αυστηρός και σπαστικός την ώρα της δουλειάς. Όλοι περνούν καλά, εγώ όχι. Πάντα ψάχνω να βρω πώς θα φτιάξω ή πώς θα κάνω κάτι. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος, δεν καταλαβαίνω τίποτα»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Πανεπιστήμιο Πατρών παρουσιάζει τo Αγγλόφωνο Πρόγραμμα Σπουδών της Ιατρικής
Εκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Η μεγάλη αδικία για τα παιδιά που γεννήθηκαν μετά τον Ιούλιο
Τι συνέβη στις υπηρεσίες της Anthropic και το Claude «έπεσε» για περίπου μία ώρα
Οι εθελοντές του Γερμανόφωνου κινηματογράφου στην Πάτρα ΦΩΤΟ:
Το «κρυφό» σάκχαρο στο κόκκινο κρέας: Πώς μπορεί να αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη
