Χριστόπουλος: “Θα διεκδικήσουμε την άνοδο”- Φλερτ με Κύπριο ακραίο

Χριστόπουλος

Τον πήχη ψηλότερα αναμένεται να βάλει για τη νέα σεζόν η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ του Ερμή η οποία φέτος έκανε πολύ καλή πορεία στην Α2 Εθνική, ωστόσο πλέον θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Τον στόχο έθεσε ο τεχνικός διευθυντής και προπονητής της ανδρικής ομάδας Γιώργος Χριστόπουλος μιλώντας στον peloponnisos FM 104.1, όπου μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Δεν σας κρύβω ότι ο στόχος μας τη νέα χρονιά θα είναι να διεκδικήσουμε άνοδο στη Pre League. Έχουμε κάνει επαφές και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα χτίσουμε μα πολύ δυνατή ομάδα. Δεν σας κρύβω ότι σε λίγες μέρες το ρόστερ θα είναι έτοιμο για το νέο πρωτάθλημα».

«ΦΛΕΡΤ» ΜΕ ΚΥΠΡΙΟ ΑΚΡΑΙΟ
Στο μεταξύ, στα μεταγραφικά, μετά την ανακοίνωση για την απόκτηση του Φώτη Γιαννόπουλου, προχωρούν οι διαδικασίες και για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν Κύπριο ακραίο το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, όμως λέγεται ότι είναι παίκτης που εφόσον αποκτηθεί θα μπορεί να κάνει την διαφορά στην Α2 Εθνική.
Την ίδια ώρα θέμα χρόνου είναι να υπάρξουν οι ανακοινώσεις γι την ανανέωση της συνεργασίας της με τον κεντρικό Δημήτρη Τσιχλιά ο οποίος φέτος έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τους «μπλε».