Χτύπησαν τη σύντροφο μέλους της ΚΕΔ!

Ένα θλιβερό περιστατικό, που έρχεται μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε ο Γκάμαρης και στις απειλές κατά του ίδιου αλλά και της οικογένειας του που δέχθηκε ο Παπαπέτρου

ΚΕΔ

Ακόμα μια μαύρη σελίδα στην ελληνική διαιτησία και πρωτοφανές περιστατικό. Για πρώτη φορά δέχεται επίθεση γυναίκα που έχει σχέση με άνθρωπο της διαιτησίας!

Και συγκεκριμένα τον Σταύρο Μάνταλο. Η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ γρονθοκοπήθηκε έξω απο το σπίτι της στην Καβάλα από άγνωστο!

Το θλιβερό περιστατικό, όπως αποκάλυψε το Sportime, συνδέεται με το ποδόσφαιρο, αφού το μήνυμα που έστειλε ο άγνωστος που χτύπησε την άτυχη γυναίκα ήταν ξεκάθαρος: «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο»!

Να σημειωθεί οτι από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, η Αστυνομία, αλλά και προσωπικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδης.

Η ΕΠΟ επιβεβαίωσε το Sportime οτι το χτύπημα το δέχθηκε μέλος της ΚΕΔ, και συγκεκριμένα ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Σταύρος Μάνταλος, ενώ αναφέρει και το μήνυμα που εστάλη το οποίο έχει ποδοσφαιρική εμπλοκή, με επίσημη ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».