ΧΥΤΑ Αιγείρας: Σαφείς αιχμές της Ζωής Κωνσταντοπούλου για κυβερνητικές και δικαστικές παρεμβάσεις!

Τι δήλωσε η δικηγόρος της επιτροπής αγώνα των πολιτών Ανατολικής Αιγιάλειας μετά τη εκδίκαση του πρώτου ημιχρόνου της έφεσης

ΧΥΤΑ Αιγείρας: Σαφείς αιχμές της Ζωής Κωνσταντοπούλου για κυβερνητικές και δικαστικές παρεμβάσεις!

Επίθεση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του πρώην δημάρχου Αιγιάλειας Θανάση Παναγόπουλου. Την Παρασκευή 16/5 ξεκίνησε στο Εφετείο Πατρών η έφεση του πρώην δημάρχου κατά της πρωτόδικης καταδίκης του για την υπόθεση του ΧΥΤΑ Αιγείρας και θα συνεχιστεί στις 17 Ιουνίου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης είναι δικηγόρων της κίνησης πολιτών Ανατολικής Αιγιάλειας που είναι οι ενάγοντες στην υπόθεση. Και δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου:  «Ο αγώνας που ξεκίνησε το 2018, οδήγησε στο οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ, με διπλή καταδίκη του τότε Δημάρχου Παναγόπουλου και αθώωση των κατοίκων και της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στον παράνομο ΧΥΤΑ Αιγείρας.

Σήμερα, η μάχη συνεχίζεται στο Εφετείο, όπου έχει προσφύγει ο καταδικασμένος Δήμαρχος και στην τελευταία επεισοδιακή δικάσιμο ανακαλύψαμε ειδικές κυβερνητικές και δικαστικές μεθοδεύσεις προς όφελός του!

Δεν είναι τυχαίο ότι όποια πέτρα κι αν σηκώσουμε, βρίσκουμε δυστυχώς, στην πηγή, εκείνους που θέλουν να μπαζώσουν τις ζωές μας.
Ο αγώνας συνεχίζεται! Ραντεβού στις 17 Ιουνίου και πάλι στο Εφετείο Πατρών»!