Δ. Ελλάδα: Γυναίκα γυρίζει τη νύχτα και «ξαφρίζει» σπίτια – ΒΙΝΤΕΟ
Έχουν χαθεί ρούχα από απλώστρες, παπούτσια, πατάκια και άλλα αντικείμενα

Αναστάτωση έχει προκαλέσει τους τελευταίους 2 μήνες στην Αμφιλοχία η απώλεια αντικειμένων τις βραδινές ώρες από σπίτια και κυρίως αντικείμενα που βρίσκονται σε χαμηλά μπαλκόνια ή υπάρχει πρόσβαση από εξωτερική σκάλα.
Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει το e-maistros, έχουν χαθεί ρούχα από απλώστρες, παπούτσια, πατάκια και άλλα αντικείμενα ενώ σε μία περίπτωση σύμφωνα με μαρτυρία, μπήκε μέσα σε σπίτι την ώρα που ο ιδιόκτητης κοιμόταν και άδειασε ψυγείο με κρέατα και αναψυκτικά.
Η δράστιδα, δρα κυρίως 3 με 4 τα ξημερώματα, έχοντας ένα φακό στο στόμα και ένα δεύτερο στο χέρι, οι μέρες που κάνει επιδρομές είναι συνήθως το τετραήμερο Παρασκευή- Δευτέρα.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr