Δ. Ερυμάνθου-Καλάνιστρα: Περιμένει αναπλάσεις, ετοιμάζε πλάνο με αιτήματα

image 627257

Το κατώφλι του γραφείου του αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου πέρασαν την Τρίτη μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καλάνιστρας «Η Συνεργασία» με τον πρόεδρο της Κοινότητας Χρήστο Ευαγγελάτο και τον αντιδήμαρχο Εργων του Δήμου Παναγιώτη Λαλιώτη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να θέσουν οι κάτοικοι της περιοχής νέες προτάσεις για την ανάπλαση και αναβάθμιση της Καλάνιστρας. Ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Καλάνιστρας Χρήστος Ευαγγελάτος μιλά σήμερα στην «Π» και μας παρουσιάζει τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. «Είχαμε μια γενική συζήτηση με τον κ. Σακελλαρόπουλο σχετικά με έργα αναβάθμισης της περιοχής μας. Μας ζητήθηκε να ετοιμάσουμε ένα πλάνο με τα όσα θέλουμε. Την Κυριακή θα συζητήσουμε με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο για να βάλουμε τις προτεραιότητές μας. Γενικότερα το κλίμα στη συνάντηση ήταν εξαιρετικό και υπήρξε ενδιαφέρον για τα θέματα που θέσαμε από την πλευρά της Περιφέρειας» αναφέρει ο κ. Ευαγγελάτος.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν εργασίες στην περιοχή. Πέρα από την τοποθέτηση νέας παιδικής χαράς στην πλατεία του χωριού, όπως είχε γράψει η «Π» τον Ιανουάριο, η Καλάνιστρα είναι μία από τις δέκα Κοινότητες που αναμένουν έργα ανάπλασης-διαμόρφωσης στους οικισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοπράτηση αυτού του έργου έγινε τις προηγούμενες ημέρες και αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις σύντομα.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ