ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας για την μηχανοκίνητη πορεία: «Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι μέθοδοι εξαπάτησης και χειραγώγησης»
«Τα προβλήματα συζητούνται με ανοιχτό διάλογο και όχι καρναβαλικά πυροτεχνήματα που επιχειρεί ο Περισσός αύριο, Σάββατο στο Σύνταγμα» σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας.
«Δεκαέξι ημέρες πριν αρχίσει το Τριώδιο αποκαλύπτονται και τυπικά οι στόχοι της αυριανής…….εκδρομής που ετοιμάζει μεταμφιεσμένος ο Δήμος Πατρέων στο Σύνταγμα». Με αυτό τον τρόπο σχολιάζει η ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας την αυριανή μηχανοκίνητη πορεία που διοργανώνει ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Σ’ αυτή την κατ’ επίφαση κινητοποίηση-επαναστατική γυμναστική προσκαλεί τους ανυποψίαστους συμπολίτες να συμμετάσχουν στο μηχανοκίνητο τζόκινγκ που θα καταλήξει στο Σύνταγμα στην εκδήλωση που προετοιμάζει για άλλους σκοπούς το ΚΚΕ και τα ελεγχόμενα από αυτό ομοσπονδίες και σωματεία.
Επιβεβαίωση της κακόγουστης φιέστας που στόχο έχει να παραπλανήσει τους ανυποψίαστους Πατρινούς είναι και το σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη (όργανο της Κ.Ε. του ΚΚΕ) που καλεί για την ίδια συγκέντρωση στελέχη και μέλη του Κόμματος για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους για 100% αποζημίωση για τις ζημιές σε περιουσίες και άλλα.

Tο σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη
Είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι ο Δήμος Πατρέων συνδιοργανώνει με το ΚΚΕ την αυριανή κινητοποίηση στο Σύνταγμα με στόχο να χρησιμοποιήσει τους πολίτες σε μία κομματική φιέστα, δαπανώντας χρήματα για την μετακίνηση τους από τα ταμεία του Δήμου και των Οργανισμών.
Είναι φυσιολογικό ότι πολλοί συμπολίτες μετά και από το χθεσινό δημοσίευμα να δηλώνουν ότι θα απέχουν από την αυριανή εκδρομή , ενώ είναι άξιο απορίας γιατί τόσες ημέρες απέκρυπταν από τους πολίτες , τις πραγματικές τους προθέσεις για κοινή εκδήλωση σήμερα με το ΚΚΕ στην Αθήνα».
Ολοκληρώνοντας η ανακοίνωση, ο πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης & τα μέλη της Δ.Ε.ΕΠ. Αχαΐας καλούν τους πολίτες να απέχουν «από τη αυριανή κακόγουστη φιέστα του Κ.Κ.Ε. στο Σύνταγμα και απαιτούν από το Δήμο Πατρέων να αντιληφθεί ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί οι μέθοδοι εξαπάτησης και χειραγώγησης. Τα προβλήματα συζητούνται με ανοιχτό διάλογο και όχι καρναβαλικά πυροτεχνήματα που επιχειρεί ο Περισσός αύριο, Σάββατο στο Σύνταγμα».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά τα 6 φαγητά για μπάρμπεκιου δεν είναι τόσο ανθυγιεινά όσο ίσως νομίζετε
Το Claude διαβάζει πλέον τις καρτέλες σου και συνεχίζει τη δουλειά στον υπολογιστή
Ζωντανεύει η παράδοση από τον Σύλλογο Σοποτινών ΦΩΤΟ
Σούπερ μάρκετ Δεκαπενταύγουστος 2026: Πού μπορείτε να ψωνίσετε το Σαββατοκύριακο
Google Pixel 11 vs Pixel 10: Αξίζει τελικά η αναβάθμιση;
Εθελοντική δράση καθαρισμού της πηγής Μαγκάνι στην Κούτελη ΦΩΤΟ
Πώς βράζουν τα μακαρόνια οι Ιταλοί σεφ: Το κόλπο των 60 δευτερολέπτων για να μην κολλάνε ποτέ
Το PlayStation Plus πρόσθεσε ακόμα 3 δωρεάν παιχνίδια για τον Αύγουστο
