ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας για την προκήρυξη των εκλογών: «Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα»

Τι αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας για την προκήρυξη των εκλογών: «Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα»

Για την αναγγελία της διεξαγωγής των εκλογών, στις 21 Μαΐου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με οδηγό και γνώμονα το σημαντικό έργο της κυβέρνησης μας, ως ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, πάμε συντεταγμένα στις επικείμενες εκλογές. Πάμε να συγκριθούμε με τους πολιτικούς αντιπάλους μας, χωρίς να παρασυρθούμε από το κλίμα της τοξικότητας που επιχειρούν να δημιουργήσουν, προβάλλοντας τα δικά μας επιτεύγματα στην οικονομία, στην κοινωνική πολιτική, στα εθνικά θέματα, στον εκσυγχρονισμό του κράτους.

Λέμε, λοιπόν, ένα βροντερό “όχι” σε αυτούς που θέλουν να μάς γυρίσουν πίσω. Αλλά ταυτόχρονα λέμε και ένα ηχηρό “ναι” σε κάθε δημιουργική πρόταση, η οποία ενώνει την ελληνική κοινωνία.
Καλώ όλες τις Νεοδημοκράτισσες και όλους τους Νεοδημοκράτες να δώσουμε με ομοψυχία και με ομόνοια την μεγάλη εκλογική μάχη, ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι και πάλι νικήτρια, με αυτοδυναμία, και ο ηγέτης μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να συνεχίσει να είναι ο πρωθυπουργός της χώρας!

Η χώρα θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά μόνο με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ