ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Ξεκινάμε την μάχη των Αυτοδιοικητικών Εκλογών
Διευρυμένη συνεδρίαση την προσεχή Πέμπτη στην Πάτρα
Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ένωσε δυνάμεις πέρα από διαχωριστικές γραμμές του χτες. Στην πρώτη περίοδό της, αντιμετώπισε απρόβλεπτες διεθνείς κρίσεις, αλλά πέτυχε να ξανακάνει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να αισθάνονται ότι ζουν σε μια χώρα που έχει στραμμένο το βλέμμα της στο μέλλον.
Γι’ αυτό και οι πολίτες της έδωσαν νέα εντολή, να συνεχίσει, σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Και σήμερα, η Ελλάδα της Ευρώπης αλλάζει, προχωρά ακόμα πιο μπροστά. Μπαίνει σε μια φάση ριζικών αλλαγών αλλά και δημιουργικής εξωστρέφειας. Σ’ αυτήν την νέα εποχή, οι συμπολίτες μας απαιτούν από όσους ζητούν την εμπιστοσύνη τους, τρία πράγματα:
Πρώτον: σχέδιο, γνώση, πειστικά επιχειρήματα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Δεύτερον: σύνθεση, διαβούλευση, συμπερίληψη. Τρίτον: διαφάνεια, έλεγχο και λογοδοσία.
Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά τη μεγάλη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου και την προσεχή Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 8:30 το βράδυ στα γραφεία της στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση με την πρόσθετη συμμετοχή Βουλευτών, Πολιτευτών, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Αντιπεριφερειαρχών, Δημοτικών Συμβούλων, Στελεχών κ.α.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S26 FE και τιμή από 700 δολάρια
«Μπλόκο» στα νέα Airbnb: Όλες οι αλλαγές, οι ζώνες απαγόρευσης και τα νεόδμητα
Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει πρόταση νόμου στη Βουλή για τα κόκκινα δάνεια
Ό,τι λέτε στο ChatGPT μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας και ήδη συμβαίνει
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
