Δεύτερη θέση για τις «Αρχαϊες» στις Σέρρες

Δεύτερη θέση για τις «Αρχαϊες» στις Σέρρες

Tην ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά είχαν το Σαββατοκύριακο πατρινές βολειμπολίστριες που βρέθηκαν στις Σέρρες και συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παλαιμάχων.

Η ομάδα «Αρχαίες» αποτελείτο από 7 αθλήτριες οι οποίοι πήγαν στις Σέρρες κυρίως για να … ξεσκουριάσουν από την καθημερινότητα, αλλά με απολογισμό τρεις νίκες κα μια ήττα κατέκτησαν την 2η θέση και έδειξαν ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται.
Οι Αρχαίες αποτελείται από τις εξής: Λούλα Τριανταφυλλόπουλου, Ελίνα Μποτσάκη, Νατάσα Σαρδελή, Ελένη Λεγάτου Μιμίκα Κουμουνδούρου και Μαρία Κοκολιού.
Η Πατρινή ομάδα μίλησε με 2-0 σε την την Βάρη, με 2-0 σετ τον Εθνικό, με 2-1 τις Σέρρες και έχασε με 2-1 σετ από την Θεσσαλονίκη και μάλιστα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς το ται-μπρέικ ολοκληρώθηκε στο 15-13.
Αυτά τα παιχνίδια ήταν το καλύτερο «ορεκτικό» για τις «Αρχαίες» οι οποίες έχουν δηλώσει συμμετοχή και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παλαιμάχων που θα γίνει στα τέλη Ιουνίου (27-29) στην Πάτρα με πολλές συμμετοχές.