Δείτε για ποιο λόγο δεν έγινε το παιχνίδι Αχαΐκή- Ικαρος Λακκόπετρας
Το παιχνίδι ανάμεσα στην Αχαϊκή και τον Ίκαρο Λακοπετρας για την Β΄ Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών δεν έγινε ποτέ και ο λόγος είναι επειδή οι γηπεδούχοι δεν προσκόμισαν την άδεια τέλεσης αγώνα.
Μάλιστα ο διαιτητής Μπακόπουλος περίμενε λίγη ώρα για να έρθει η άδεια, όμως αυτό δεν συνέβη και έτσι έκλεισε το φύλλο αγώνα.
Η άδεια τέλεσης αγώνα έφτασε με e mail από την περιφέρεια στις 15.45, όμως τελικά είχαν αποχωρήσει οι παίκτες του Ικαρου και δεν επαρκούσε ο χρόνος για να ολοκληρωθεί το ματς στο φως της μέρας.
Την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΑ η οποία πάντως αναμένεται να ορίσει τον κανονισμό που λείε ότι όσοι δεν καταθέτουν την άδεια τέλεσης αγώνα χάνουν το παιχνίδια στα χαρτιά και έτσι ο Ικαρός Λακόπετρας αναμένεται να πάρει το παιχνίδια στα χαρτιά με 3-0.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
«Βούλιαξε» από νεολαία το πανηγύρι του Αχιλλέα Καμαρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Η Γιορτή Τράγου στα Ζαχλωρίτικα ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
