Δείτε ποιος είναι ο νέος αρχιδιαιτητής στην Σούπερ Λιγκ
Με οκτώ υπέρ και δύο λευκά η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ψήφισε υπέρ του Πίτερ Φρόιντφελντ για να είναι ο νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ ως τον Μάιο και απομένει η έγκριση από την Εκτελεστική Επιτροπή. Οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αποχώρησαν από την συνεδρίαση.
Ο 59χρονος Σουηδός, Πίτερ Φρόιντφελντ, θα είναι ο νέος αρχιδιαιτητής όπως προέκυψε από την ψηφοφορία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στα γραφεία της ΕΠΟ και αναμένεται να υπάρξει οριστική επικύρωση στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.
Με ψήφους οκτώ υπέρ και δύο λευκά αποφασίστηκε να αναλάβει ως τον Μάιο, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να είναι αντίθετοι και να αποχωρούν από την συνεδρίαση, καθώς ζήτησαν να εξεταστούν περισσότερα βιογραφικά που θα έστελνε η UEFA.
Ο άλλοτε συνυποψήφιος του Μαρκ Κλάτενμπεργκ το 2020, τρία χρόνια μετά αναλαμβάνει τα ηνία της ελληνικής διαιτησίας μετά την αποχώρηση του Άγγλου, Στιβ Μπένετ.
Οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τάχθηκαν υπέρ της περίπτωσης του Φρόιντφελντ εν αντιθέσει με τους δυο άλλους “μεγάλους” του Big-4 που είναι έξαλλοι με την απόφαση που πάρθηκε και με τον τρόπο που έγινε. Εντέλει, ο Σουηδός υπερψηφίστηκε και θα αποτελέσει τον νέο πρόεδρο της ΚΕΔ.
Highlight της καριέρας του 59χρονου ήταν ο τελικός του Κυπέλλου UEFA το 2008 ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Ζενίτ το 2008 που βρήκε νικητές τους Ρώσους με 2-0.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Η παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
