Δείτε τι αλλάζει για την αγορά λιπασμάτων, από πότε ισχύει η επιδότηση
Ο υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup τόνισε πως αυτή η αλλαγή γίνεται επειδή εισακούστηκαν τα αιτήματα των πολιτών.
Αλλαγή στο πλάνο που ανακοίνωσε χθες (23.3.2026) η κυβέρνηση για την επιδότηση των αγροτών στο κόστος λιπασμάτων, ανήγγειλε ο Κυριάκος Πιερρακάκης σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Πιερρακάκης ανέφερε πως τελικά, μετά από συνεννόηση με τον πρωθυπουργό χθες το βράδυ, αποφασίστηκε η επιδότηση 15% στην τιμή των λιπασμάτων θα ισχύσει αναδρομικά από τις 15 Μαρτίου, και όχι από την 1η Απριλίου, όπως είχε αρχικά αναγγελθεί.
Ο υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup τόνισε πως αυτή η αλλαγή γίνεται επειδή εισακούστηκαν τα αιτήματα των πολιτών. Πρακτικά, όσα παραστατικά έχουν «κοπεί» από 15 Μαρτίου και έως τις 31 Μαΐου για την αγορά λιπασμάτων, θα επιδοτούνται με 15% στην τιμή αγοράς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Xiaomi παρουσιάζει τον Xring 03 και ξοδεύει εκατομμύρια για να μη χρειάζεται τους άλλους
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών διοργανώνει εκδηλώσεις
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Νέο AI μοντέλο της Alibaba φτιάχνει κινηματογραφικά βίντεο 30 δευτερολέπτων
Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στον Πλάτανο Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Ο πόλεμος άλλαξε για πάντα: Ρωσικό drone με χειριστή το AI σκότωσε αμάχους
