Δεκτή έκανε η ΠΟΑΣΥ την παραίτηση του Σταύρου Μπαλάσκα

Ο Σταύρος Μπαλάσκας βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης κριτικής, έπειτα από τις δηλώσεις του για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν, στην πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Μπαλάσκα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων έκανε δεκτή την παραίτηση του πρώην μέλους της, Σταύρου Μπαλάσκα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, έπειτα από συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου την Τρίτη, η παραίτηση του Σταύρου Μπαλάσκα, η οποία και γνωστοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 24 Ιουνίου, έγινε αποδεκτή.

Θυμίζουμε πως ο πρώην συνδικαλιστής της αστυνομίας δήλωνε σε επιστολή παραίτησης προς την ΠΟΑΣΥ, απηυδησμένος και αηδιασμένος από την διοίκηση της ομοσπονδίας. Επιπρόσθετα, ο Σταύρος Μπαλάσκας βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης κριτικής, έπειτα από τις δηλώσεις του για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν, στην πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Σημειώνεται πως σε βάρος του αστυνομικού έχει διαταχθεί ΕΔΕ αναφορικά με τις δηλώσεις αυτές, με πρωτοβουλία του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ για τον Σταύρο Μπαλάσκα

«Σε συνέχεια της διακοπείσης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, την 22α Ιουνίου 2021, συνεδρίασε σήμερα εκ νέου το ΔΣ αυτής, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εξέταση του αιτήματος παραίτησης από Μέλος του ΔΣ του κ. Σταύρου ΜΠΑΛΑΣΚΑ.

Κατά τη συνεδρίαση, αφού αναγνώσθηκε το αίτημά του και έλαβαν γνώση αυτού μέσω τηλεδιάσκεψης τα συμμετέχοντα μέλη, έγινε δεκτό το αίτημα της παραίτησής του από μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας. Δυο μέλη ψήφισαν «Παρών».

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης παρέκλει η συνέχιση της πειθαρχικής του υποθέσεως καθόσον ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός Ομοσπονδίας.

Στην επόμενη συνεδρίαση, θα κληθεί να συμμετάσχει το πρώτο αναπληρωματικό Μέλος»

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop