Δεν αποκλείονται νέες διώξεις στο Blue Horizon: Υπήρχε και πέμπτο άτομο στη μπουκαπόρτα

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα και διευκρίνισε πως δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποιο πέμπτο άτομο το οποίο συμμετέχει στις καταγεγραμμένες συνομιλίες των μελών του πληρώματος του Blue Horizon .

Δεν αποκλείονται νέες διώξεις στο Blue Horizon: Υπήρχε και πέμπτο άτομο στη μπουκαπόρτα

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα και διευκρίνισε την Παρασκευή πως δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποιο πέμπτο άτομο, το οποίο συμμετέχει στις καταγεγραμμένες συνομιλίες των μελών του πληρώματος του Blue Horizon λίγο μετά τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη.

«Δεν το αποκλείω και μάλιστα υπάρχει ένα βίντεο που φαίνονται, καταρχάς, στη μπουκαπόρτα του πλοίου πέντε άτομα», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Καταρχήν υπάρχει ένα ηχητικό, δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει, που μιλά ο καπετάνιος με το Λιμενικό, που ενημερώνει το Λιμενικό και αρχίζει να του λέει κατευθείαν από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι γλίστρησε, ότι είχε κλείσει η μπουκαπόρτα».

«Για μένα είναι επιβεβλημένο να αλλάξει η δίωξη. Το είπα από την αρχή, για μένα, ότι υπάρχει πρόθεση και όχι ενδεχόμενος δόλος που αυτή τη στιγμή είναι το κατηγορητήριο», ανέφερε παράλληλα σε ό,τι αφορά την κατηγορία για τον ύπαρχο.

«Και από εκεί και μετά για τον καπετάνιο θα μπορούσε να αλλάξει το κατηγορητήριο και να μεγαλώσει το κατηγορητήριο όσον αφορά να μπει και άλλο αδίκημα, γιατί για μένα έχει σχέση και με την ανθρωποκτονία. Δηλαδή υπάρχει μια συνέργεια και στην ανθρωποκτονία» υποστήριξε ο Απόστολος Λύτρας.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ