Δεν έβαλε μυαλό, είχαν αφαιρέσει δίπλωμα και πινακίδα στην Πάτρα, αλλά ξαναβγήκε στον δρόμο

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης και συνελήφθη για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Δεν έβαλε μυαλό, είχαν αφαιρέσει δίπλωμα και πινακίδα στην Πάτρα, αλλά ξαναβγήκε στον δρόμο

Στην Πάτρα ωρίς δίπλωμα και χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του ένας άνδρας, παρά το γεγονός ότι και τα δύο είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα για τροχονομικές παραβάσεις.

Από τις υποδομές σε σκραπ: Το κυνήγι μετάλλου στη Δυτική Ελλάδα κρατάει χρόνια

Ο άνδρας εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και συνελήφθη για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σε δεύτερο περιστατικό, επίσης στην Πάτρα, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ συνέλαβαν έναν ακόμη άνδρα που οδηγούσε μοτοσυκλέτα χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης, καθώς το δίπλωμά του είχε επίσης αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο για τροχονομικές παραβάσεις.

Κάνναβη και στιλέτο σε αστυνομικό έλεγχο

Παράλληλα, δύο άνδρες συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι – στιλέτο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο