Δέσποινα Βανδή: Στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της απαντά η Σίλια Κριθαριώτη

Οι δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη αναδεικνύονται από το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει η Δέσποινα Βανδή με τον περισσότερο κόσμο να αποθεώνει την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Βανδή

Οι στιλιστικές επιλογές που έχει κάνει η Δέσποινα Βανδή για τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Οι δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη αναδεικνύονται από το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει η Δέσποινα Βανδή με τον περισσότερο κόσμο να αποθεώνει την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Υπάρχουν και κάποιοι λίγοι που αναφέρουν ότι οι στυλιστικές αυτές επιλογές δεν αρμόζουν σε μια γυναίκα άνω των 50.

Σε αυτού του είδους τα σχόλια απάντησε πριν λίγες ημέρες η γνωστή σχεδιάστρια ενώ σήμερα, 4/11, η Σίλια Κριθαριώτη απάντησε εκ νέου σε ένα κακόβουλο σχόλιο που παρομοίαζε τα ρούχα της Δέσποινας Βανδή με… αποκριάτικες στολές.

Βανδή
«Από τώρα καρναβάλι;» ήταν το σχόλιο που έκανε τη Σίλια Κριθαριώτη να πάρει και πάλι θέση δημόσια.

«Ακριβώς κυρία μου σ’ αυτό το performance κοστούμια φτιάχνουμε για stage. Τις δημιουργίες μου τις βλέπετε στις πιο δυναμικές και διάσημες γυναίκες του πλανήτη. Δυστυχώς όλες μου οι δημιουργίες, χρυσά κρόσσια και strass έχουν κακοποιηθεί σε όλες τις αθηναϊκές πίστες σε κακούς κουρασμένους σωματότυπους που θυμίζουν μπουζούκια επαρχίας άλλης εποχής.

Βραδινά στις πίστες είναι τελείως depasse. Όντας στη Νέα Υόρκη όπου έκανα την πρώτη πρόβα της κυρίας Βανδή, ήθελα να δημιουργήσω σε αυτό το γυμνασμένο εφηβικό τέλειο κορμί αισθησιακά κοστούμια που να θυμίζουν cabaret και να ανοίγουνε μια νέα, φρέσκια, διαφορετική διάσταση στη νυχτερινή διασκέδαση.

Βανδή
Η μόδα εξελίσσεται, δε μένει στατική και είναι άκρως υποκειμενική. Δεν είναι δυνατόν να ικανοποιούνται όλα τα γούστα, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει» έγραψε η γνωστή σχεδιάστρια.