ΔΕΥΑ Δυμαίων: Προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης στην κοινότητα Αγίου Νικολάου Σπάτα

Παράλληλα θα ξεκινήσει έλεγχος των υδρομέτρων που παρουσιάζουν προβλήματα με σκοπό την αντικατάστασή τους.

ΔΕΥΑ Δυμαίων: Προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης στην κοινότητα Αγίου Νικολάου Σπάτα

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δυμαίων ενημερώνει ότι από σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, θα προχωρήσει σε προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης στην κοινότητα Αγίου Νικολάου Σπάτα.

Συγκεκριμένα, καθημερινά από 22:00 -07:00 θα γίνεται διακοπή υδροδότησης ώστε να εξασφαλίζεται η πλήρωση της επαρκής ποσότητας νερού. Παράλληλα θα ξεκινήσει έλεγχος των υδρομέτρων που παρουσιάζουν προβλήματα με σκοπό την αντικατάστασή τους.

Η ΔΕΥΑ Δυμαίων καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη διαχείριση του νερού και την διασφάλιση της υδροδότησης όλων των καταναλωτών. Σε αυτή την προσπάθεια η συμβολή και των καταναλωτών με την ορθολογική χρήση νερού, είναι καθοριστική.

Τέλος, ήδη η ΔΕΥΑΔ έχει καταθέσει φάκελο στην διεύθυνση υδάτων για αδειοδότηση νέας γεώτρησης στην εν λόγω κοινότητα, όπου το επόμενο διάστημα οι διαδικασίες αυτές θα ολοκληρωθούν.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ