ΔΕΥΑΠ: Μάθε τι νερό πίνεις μέσα από την ιστοσελίδα της

Στην κατηγορία ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ του κεντρικού μενού, επιλέγει την υποκατηγορία ποιοτικός έλεγχος. Εμφανίζονται οι περιοχές της Πάτρας σε ζώνες.

ΔΕΥΑΠ: Μάθε τι νερό πίνεις μέσα από την ιστοσελίδα της

Από την ΔΕΥΑΠ, έγινε γνωστό, για μια ακόμα φορά, προς τους καταναλωτές δημότες, επισκέπτες και πρωτοετείς φοιτητές, ότι το νερό της πόλης μας είναι ασφαλές, καθαρό και πόσιμο.

Η ΔΕΥΑΠ διενεργεί συνεχείς ελέγχους ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητα του νερού που προσφέρει. Πραγματοποιεί σε μόνιμη βάση ελέγχους (δειγματοληψίες και μετρήσεις), σε όλες τις ζώνες του Δήμου, στο πλαίσιο παρακολούθησης των επιπέδων ραδιενέργειας στο νερό ανθρώπινης κατανάλωσης, ενώ το Τμήμα Ελέγχου Ραδιενέργειας Περιβάλλοντος της ΕΕΑΕ εξέδωσε σχετικά πιστοποιητικά καταλληλότητας πόσιμου νερού για όλον το Δήμο.

Το πρόγραμμα δειγματοληψιών και αναλύσεων του εργαστηρίου της ΔΕΥΑΠ περιλαμβάνει σημεία αντιπροσωπευτικά όλων των δικτύων ύδρευσης του διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου, με γνώμονα τη συστηματική παρακολούθηση της μικροβιολογικής και φυσικοχημικής ποιότητας του πόσιμου νερού.

Πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα του πόσιμου νερού, στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΠ: www.deyap.gr

Στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΠ: www.deyap.gr, λειτουργεί ένα ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. για την παρακολούθηση της ποιότητας νερού.

Τα βήματα που μπορεί να ακολουθήσει ο επισκέπτης, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα, είναι τα παρακάτω:

Στην κατηγορία ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ του κεντρικού μενού, επιλέγει την υποκατηγορία ποιοτικός έλεγχος.
Εμφανίζονται οι περιοχές της Πάτρας σε ζώνες.

Πατώντας στην ζώνη που μένει ο επισκέπτης και στο πλησιέστερο Δημοτικό Σχολείο, εμφανίζονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών για το νερό της περιοχής, που καταναλώνει στο σπίτι του.

Αν ο επισκέπτης της ιστοσελίδας, δεν γνωρίζει ποιο είναι το πλησιέστερο Δημοτικό Σχολείο στον τόπο κατοικίας του, μπορεί να το βρει με μια αναζήτηση στο Google και στο Google maps.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ