Διαιτητής elite της UEFA σφυρίζει τον Ολυμπιακό την Τρίτη
Ο Κλεμέν Τουρπέν από τη Γαλλία κόντρα στην Αϊντχόφεν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης ομίλου του Champions League.
Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Αϊντχόφεν (Τρίτη, 4/11, 22.00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης ομίλου του Champions League.
Διαιτητής θα είναι ο γνώριμος στους «ερυθρόλευκους» Κλεμέν Τουρπέν από τη Γαλλία, ο οποίος τους έχει σφυρίξει ήδη πέντε φορές για διάφορες διοργανώσεις. Από τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη.
Ειδικότερα, διεύθυνε τα παιχνίδια με Αϊντχόφεν στις 25/2/2021 (ήττα με 2-1, αλλά πρόκριση στους «16» του Europa), με Φερεντσβάρος στις 22/2/2024 (νίκη 1-0 για το Conference), με Πόρτο στις 23/1/2025 (νίκη 1-0 για το Europa), με Γουλβς στις 12/3/2020 (ισοπαλία 1-1 για το Europa) και με ΑΕΚ στις 28/6/2020 (νίκη 2-1 για τα πλέι οφ της SL).
Βοηθοί του Toυρπέν θα είναι οι συμπατριώτες του Νικολά Ντανός και Μπενζαμέν Παζ, τέταρτος θα είναι ο Ρούντι Μπουκέ, VAR θα είναι ο Ζερόμ Μπρισάρ και AVAR Νικολά Ρενβίλ, όλοι τους επίσης Γάλλοι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Heart Aerospace: Πέταξε το μεγαλύτερο ηλεκτρικό αεροσκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ
Επίσκεψη στο Μέγα Σπήλαιο από την Εταιρεία Φίλων Αρχαίας Ελίκης ΦΩΤΟ
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Νέο λογότυπο Instagram: Η αλλαγή μιας δεκαετίας που διχάζει το κοινό
Μέγα Σπήλαιο: Η ιστορική Μονή της Παναγίας που στέκει αγέρωχη στον βράχο εδώ και αιώνες ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Κάθε πότε πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό και γιατί είναι σωτήριο;
Απαγόρευση social media: Ανατροπή στη Γαλλία από το ανώτατο δικαστήριο
