Διακόπτουν ξανά την καταστολή της 17χρονης μαθήτριας που υπέστη αλλεργικό σοκ και ανακοπή
Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί αποφάσισαν να διακόψουν την καταστολή, για να δουν τις νευρολογικές της αντιδράσεις.
Υπεράνθρωπες παραμένουν οι προσπάθειες των γιατρών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου για την 17χρονη μαθήτρια του καλλιτεχνικού σχολείου Αττικής, που κατά τη διάρκεια πενθήμερης εκδρομής του σχολείου της, υπέστη αλλεργικό σοκ και ανακοπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί αποφάσισαν να διακόψουν την καταστολή, για να δουν τις νευρολογικές της αντιδράσεις.
Κάτι τέτοιο έγινε και πριν δύο 24ωρα, ωστόσο χθες, η ενδοκράνεια πίεση επανήλθε και η υγεία της παρουσίασε απότομη μεταβολή, με αποτέλεσμα η κοπέλα να τεθεί ξανά σε καταστολή.
Χθες και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμεραο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου, Ανέστης Κιούλπαλης, οι θεράποντες ιατροί έκοψαν ξανά τα κατασταλτικά φάρμακα και έως τώρα η ενδοκράνια πίεση είναι σε χαμηλά επίπεδα ενώ το θετικό είναι ότι έχει υποχωρήσει και το οίδημα στον εγκέφαλο της μαθήτριας.
Σύμφωνα με τον κ. Κιούλπαλη, αυτό που περιμένουν τώρα οι γιατροί είναι να συνεχίσει η σταθερή κατάσταση της μαθήτριας προκειμένου να ελέγξουν την εγκεφαλική της λειτουργία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εγκαίνια της συλλογής πλαστινοποιημένων δειγμάτων του Εργαστηρίου Ανατομίας του Πανεπιστημίου Πατρών
Το Sony WH-CH730N και το WH-CH530 καταφθάνουν με εντυπωσιακή μπαταρία
Ύπνος με σουτιέν: Επιτρέπεται ή κάνει κακό στο στήθος;
Πρυτάνεις επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΕΑΠ στην ΔΕΘ
Το Sony WH-1000XM4C φέρνει Bluetooth 6 και ανανεωμένο ήχο
