Διακρίσεις Αχαιών στον Ημιμαραθώνιο «Μ. Κούσης»

Με επιτυχία έγινε σήμερα ο 14ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» στο Αγρίνιο όπου με σύμμαχο τις καλές καιρικές συνθήκες, περισσότεροι από 250 δρομείς έτρεξαν στους δρόμους της πόλης.

 

Η εκκίνηση δόθηκε από τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου στη Δογρή της Τριχωνίδας στις 9:30.  Στις 10. 00  δόθηκε η εκκίνηση της διαδρομής του 1χλμ στην πλατεία Δημοκρατίας από τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη.

 

Στον αγώνα συμμετείχαν πολλοί πατρινοί οι οποίοι μετά την συμμετοχή τους στον Ημιμαραθώνιο «Φ. Τσιμιγκάτος» βρέθηκαν και στη γειτονική πόλη.

 

Στο αγωνιστικό μέρος, πρώτοι τη γραμμή τερματισμού, πέρασαν από κοινού τα αδέλφια Νίκος και Κώστας Σταμούλης και ακολούθησε ο Γ. Μίνος ενώ τέταρτος ήταν ο Αιγιώτης Ηλίας Καράμπελας.

 

Διάκριση στις γυναίκες για την Αχαϊα όπου την 1η  θέση κατέκτησε η Βηθλεέμ Σάπιου από τον Αθηνόδωρο Αιγίου και την ακολούθήσαν οι Μαρία Καλέντζη-Δήμητρα Τσαλοκώστα.

Στον αγώνα των 5000μ.,σημαντική η διάκριση του Θόδωρου Βλάχου του Πέλοπα ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση με και στο ίδιο αγώνισμα την 8η θέση πήρε ο Γιώργος Σγούρας, επίσης του Πέλοπα.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ