Διακρίσεις για Φουσέκη και Ικαρο Καστριτσίου

Οι επιτυχίες του συλλόγου αναδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές του Ικαρου, Δημήτρη Νικολόπουλο, Γιάννη Αϊβαλιώτη, Ανδρέα Τσεγγενέ και Τάκη Πολυχρονόπουλο

Φουσέκη

Οι μεγάλες διακρίσεις του πατρινού πινγκ – πονγκ συνεχίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων U15 που πραγματοποιήθηκε στα Xανιά.
Συγκεκριμένα, ο Αναστάσης Φουσέκης στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο ομαδικό αγώνισμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πινγκ πονγκ U15, με την ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου με την οποία αγωνίστηκε δανεικός από τον Ικαρο Καστριτσίου.

Οι επιτυχίες του δεν περιορίστηκαν σε αυτήν την πρωτιά καθώς ο αθλητής του Ικαρου, κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στο διπλό αγώνισμα των παίδων με τον συναθλητή του Ιωάννη Κιοσελόγλου.
Επίσης η αθλήτρια του συλλόγου, Κατερίνα Ιωάννου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ομαδικό πρωτάθλημα κορασίδων με την ομάδα της ΧΑΝΘ.

Οι επιτυχίες του συλλόγου αναδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές του Ικαρου, Δημήτρη Νικολόπουλο, Γιάννη Αϊβαλιώτη, Ανδρέα Τσεγγενέ και Τάκη Πολυχρονόπουλο.
Ο σύλλογος, ο οποίος επαναδραστηριοποιήθηκε μετά την πανδημία, διαθέτει μια μεγάλη ακαδημία εκμάθησης των μυστικών της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για μικρά παιδιά και αναμένονται αρκετά μέλη της να διακριθούν σε διοργάνωσεις τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop