Διαμαντής Κανελλόπουλος: «Φθαρμένα και επικίνδυνα οχήματα έργου»

image 625775

Επιστολή προς τους αντιδημάρχους Τεχνικών Εργων Παναγιώτη Λαλιώτη, Οικονομικών Διονύση Γεωργαντόπουλο αλλά και υπηρεσιών του Δήμου έστειλε χθες ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο», Διαμαντής Κανελλόπουλος, σχετικά με τη συντήρηση και επισκευή του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου.

Ο κ. Κανελλόπουλος τονίζει στην ανακοίνωσή του πως τα οχήματα και τα μηχανήματα είναι απαραίτητα εργαλεία για την κάλυψη διαφόρων αναγκών καθημερινότητας, αλλά και στην επίλυση προβλημάτων των υποδομών μας, αποκατάσταση βλαβών ύδρευσης, άρδευσης, συντήρηση οδοποιίας, πολιτικής προστασίας κ.λπ.

Στην επιστολή του, επιπλέον, αναφέρει ο κ. Κανελλόπουλος: «Πρέπει να ανταποκρίνονται (σ.σ. τα μηχανήματα) με αξιοπιστία στις κρίσιμες υπηρεσίες προς τους πολίτες, στη διασφάλιση της δημόσιας υγιεινής και φυσικά στη δημόσια ασφάλεια, καθώς τα οχήματα του Δήμου κυκλοφορούν αρκετές ώρες στο οδικό δίκτυο, καλύπτοντας μεγάλες αποστάσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ανταπεξέρχονται στις ανάγκες των εργασιών τους είναι η συντήρηση-επισκευή τους, και η καλά κατάσταση των ελαστικών τους».

Συνεχίζοντας ο κ. Κανελλόπουλος παρουσιάζει πως ο μηχανολογικός εξοπλισμός χρειάζεται συντήρηση.  «Ο μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου και ειδικότερα τα μηχανήματα έργου είναι ασυντήρητα και με φθαρμένα – επικίνδυνα ελαστικά, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων και επιπλέον μπορεί να προκαλέσουν τροχαίο ατύχημα στους δρόμους» αναφέρει ο κ. Κανελλόπουλος, τονίζοντας επίσης πως το προσωπικό μπαίνει σε κίνδυνο και πως επιβάλλεται να γίνουν ενέργειες από τη δημοτική Αρχή για να συντηρηθούν τα μηχανήματα και να αντικατασταθούν τα ελαστικά τους.

Κλείνοντας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Η κατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού ενός Δήμου, είναι ο καθρέπτης της οικονομικής διαχείρισής του».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RAPID 1
collage 48 e1627044465171
apagorefsi kikloforias kosmos exo me maska
atm xalkidona