ΔΙΑΣ: Mετέφεραν βρέφος 9,5 μηνών στο «Παίδων» – Είχε καταπιεί αντικείμενο και δεν μπορούσε να αναπνεύσει
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ από τη Γλυφάδα, μετέφεραν ένα μωρό στο Νοσοκομείο «Παίδων» όπου είχε καταπιεί αντικείμενο και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
Έγκαιρα και σε «χρόνο ρεκόρ» οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ από τη Γλυφάδα, μετέφεραν ένα μωρό στο Νοσοκομείο «Παίδων» όπου είχε καταπιεί αντικείμενο και κινδύνευε άμεσα η ζωή του, αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
Το περιστατικό, που αποκαλύπτει ανάρτηση της Ελληνικής Αστυνομίας στο Facebook, συνέβη τις βραδυνές ώρες της 2ας Ιουνίου. Η ΔΙΑΣ κλήθηκε να συνδράμει στην άμεση μεταφορά ενός βρέφους, μόλις 9,5 μηνών, στο Νοσοκομείο «Παίδων».
Οι αστυνομικοί παρέλαβαν το παιδί από την περιοχή της Γλυφάδας και μέσα σε 17 λεπτά το μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το μεγάλο reset του Xbox με 268 απολύσεις και μεγάλες ανατροπές
«Βραδιά του Ερευνητή 2026» στο Πανεπιστήμιο Πατρών
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι ανασυνταγμένοι πίνακες κατάταξης για τις 24 θέσεις ΣΟΧ1/2026
Η Samsung ετοιμάζει Galaxy Buds που φοριούνται σαν κόσμημα στο αυτί
Στην Πάτρα η ημερίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών ΦΩΤΟ
