Διάσκεψη για τη Γάζα την Πέμπτη στο Παρίσι – Παρών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης
H Ελλάδα ήταν δεδομένο ότι θα προσκληθεί καθώς μαζί με την Γαλλία και την Κύπρο καταβάλλουν προσπάθειες για να εξευρεθεί ασφαλής θαλάσσια οδός έτσι ώστε να φτάσει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.
Πρόσκληση από τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν έλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συμμετάσχει στην Διάσκεψη για τη Γάζα που θα γίνει στο Παρίσι.
Η Διάσκεψη για τη Γάζα θα γίνει την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και η Ελλάδα ήταν δεδομένο ότι θα προσκληθεί καθώς μαζί με την Γαλλία και την Κύπρο καταβάλλουν προσπάθειες για να εξευρεθεί ασφαλής θαλάσσια οδός έτσι ώστε να φτάσει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.
Ήδη σήμερα η χώρα μας απέστειλε στη Γάζα μέσω Αιγύπτου ένα C130 με ιατροφαρμακευτικό υλικό. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Άντονι Μπλίνκεν ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ανησυχία του στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών για την ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα και τάχθηκε υπέρ των ανθρωπιστικών παύσεων για συνεχή ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας στους αμάχους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το κρυφό «παιχνίδι» της Google που σε αφήνει να πετάξεις πάνω από το σπίτι σου χωρίς να κατεβάσεις απολύτως τίποτα
Η νέα Samsung Galaxy Card φέρνει επανάσταση στις ψηφιακές πληρωμές και τις επιβραβεύσεις
Η παράσταση «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Πάκσι Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείτε τον αγώνα
Το νέο intelligent eyewear της Samsung ενσωματώνει το Galaxy ecosystem
