Διαβάστε με ποιον προπονητή βρίσκεται κοντά σε συμφωνία ο ΝΟΠ
Πολύ σύντομα θα τρέξουν εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή του ΝΟΠ ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες μέρες με τον Γιώργο Ντόσκα προκειμένου να καλύψει το κενό του Δημήτρη Κραβραρίτη ο οποίος συνεχίζει στις γυναίκες του Ολυμπιακού.
Οι πληροφορίες λένε ότι οι συζητήσεις των δυο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.
Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι την Κυριακή έγινε συνάντηση του Γιώργου Ντόσκα με ανθρώπους του ΝΟΠ στην Πάτρα όπου είχε βρεθεί για να παρακολουθήσει τους αγώνες προ μίνι που φιλοξενήθηκαν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα έγινε συζήτηση για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πρότζεκτ του Ομίλου για τη νέα περίοδο.
Ο Γιώργος Ντόσκας εφόσον όλα πάνε καλά είναι μία πολύ καλή περίπτωση για τους «δαίμονες» και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Πρόκειται για άνθρωπο με μεγάλη καριέρα ως παίκτης έχοντας κατακτήσει κούπες με τον Ολυμπιακό και έχει σημαντική εμπειρία ως προπονητής στην Α1 Εθνική, καθώς έχει κοουτσάρει για αρκετά χρόνια τον ΝΟ Χίου από τον οποίο άλλωστε ξεκίνησε την καριέρα του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αναπληρωτές: Ποιοι δήμοι στηρίζουν με επίδομα ή στέγαση
JBL Pulse 6: Δεκαέξι θέματα φωτισμού και σόου 360 μοιρών
Παράδειγμα προς μίμηση ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλάνιστρας ΦΩΤΟ
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Γιατί το φθηνότερο Mac mini έχει το νεότερο τσιπ και το ακριβότερο όχι
Το απόλυτο gadget επιβίωσης: Η Nokia επιστρέφει με κινητό 30 ευρώ που φορτίζει το smartphone σας!
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
OpenAI: Η επίσημη έκθεση για την παραβίαση της Hugging Face από agents
