Διχάζει η Κιμ Καρντάσιαν με την νέα συλλογή της – ΦΩΤΟ
Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η πρώτη μούσα του Brand της φορώντας κομμάτια από τις συλλογές της, αποκαλύπτοντας με χίλιους και έναν τρόπους πως να τα φορέσετε.
Η Kim Kardashian είναι η επικεφαλής της Skims ,ενός Brand μόδας που επιζητά να προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους σώματος και σε όλους τους τόνους δέρματος.
Η επιχειρηματίας είναι η πρώτη μούσα του Brand της φορώντας κομμάτια από τις συλλογές της, αποκαλύπτοντας με χίλιους και έναν τρόπους πως να τα φορέσετε.
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, η Kim Kardashian μοιράστηκε όχι ένα, αλλά δύο στιγμιότυπα από την Skims , το κεντρικό θέμα της συλλογής αποδεικνύει για άλλη μια φορά το νέο αντικείμενο του πόθου: μια μώβ ολόσωμη φόρμα με στενό μπλουζάκι με αξεσουάρ της δικής της εταιρείας φυσικά ,σεταρισμένα με ψηλές πράσινες σουέτ μπότες και μια μίνι ασημένια τσάντα Balenciaga.

Εσείς θα το τολμούσατε ;
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Avengers: Doomsday – «Η κόλαση λογοδοτεί σε εμένα» το νέο trailer αποκαλύπτει ένα νέο έπος
Πανηγυρικός εσπερινός στο Μέγα Σπήλαιο με Ιερώνυμο και Αμβρόσιο ΦΩΤΟ
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Gemini 3.7 Flash: Η Google ανεβάζει ταχύτητα στον ανταγωνισμό της AI
Αναβολή των εκλογών στον Σύλλογο Απανταχού Λεοντιτών ΦΩΤΟ
Κάθε πότε πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό και γιατί είναι σωτήριο;
Η Samsung ετοιμάζει ακουστικά για να χτυπήσει τα AirPods Max
