Διχάζει η Κιμ Καρντάσιαν με την νέα συλλογή της – ΦΩΤΟ
Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η πρώτη μούσα του Brand της φορώντας κομμάτια από τις συλλογές της, αποκαλύπτοντας με χίλιους και έναν τρόπους πως να τα φορέσετε.
Η Kim Kardashian είναι η επικεφαλής της Skims ,ενός Brand μόδας που επιζητά να προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους σώματος και σε όλους τους τόνους δέρματος.
Η επιχειρηματίας είναι η πρώτη μούσα του Brand της φορώντας κομμάτια από τις συλλογές της, αποκαλύπτοντας με χίλιους και έναν τρόπους πως να τα φορέσετε.
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, η Kim Kardashian μοιράστηκε όχι ένα, αλλά δύο στιγμιότυπα από την Skims , το κεντρικό θέμα της συλλογής αποδεικνύει για άλλη μια φορά το νέο αντικείμενο του πόθου: μια μώβ ολόσωμη φόρμα με στενό μπλουζάκι με αξεσουάρ της δικής της εταιρείας φυσικά ,σεταρισμένα με ψηλές πράσινες σουέτ μπότες και μια μίνι ασημένια τσάντα Balenciaga.

Εσείς θα το τολμούσατε ;
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το «μαγικό» φρούτο που λένε πως χαρίζει μακροζωία και λαμπερό δέρμα
Google Flow: Φτιάξε τα δικά σου τραγούδια, videoclip ακόμα και στίχους χωρίς να γνωρίζεις νότα
Παντός καιρού μαγεύει η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου» ΦΩΤΟ
Ξεχάστε το μοσχάρι: Το κόκκινο κρέας που έχει διπλάσιο σίδηρο και ελάχιστα λιπαρά
Η επίθεση από αυτόνομο AI της OpenAI ήταν μόνο η αρχή
Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στη Ρακίτα ΦΩΤΟ
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το Φεστιβάλ «Όσα χωράει ένας χορός» στο Σούλι Πατρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
