Διδακτικές επισκέψεις της Ακαδημίας των Σπορ σε γυμνάσια της Πάτρας

Ακαδημία των Σπορ

Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ακαδημίας των Σπορ, πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Οκτωβρίου διδακτική επίσκεψη  στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής , τα τμήματα Α1 και Α2 του 12ου γυμνασίου Πάτρας,  στο κλειστό γυμναστήριο “Κ . Πετρόπουλος”, όπου εκεί ο τεχνικός σύμβουλος ΕΑΠ/ΟΧΕ  (χειροσφαίρισης) Ιωάννης Παπαγιαννόπουλος παρουσίασε στους μαθητές τους κανονισμούς και το παιχνίδι του χάντμπολ με βιωματικό τρόπο.

 

Στην  συνέχεια ξεναγήθηκαν στο Μουσείο του χάντμπολ που στεγάζεται στο κλειστό του «Κ. Πετρόπουλος», ιδρυτής του οποίου είναι η Ακαδημία των Σπορ υπό την αιγίδα του ΠΕΑΚ Πάτρας και της Ο.Χ.Ε. ενώ ο κ. Παπαγιαννόπουλος τους μίλησε για την ιστορία του Πατραϊκού χάντμπολ και γενικότερα για το άθλημα.

 

Τους μαθητές του 12ου Γυμνασίου Πατρών συνόδευαν οι καθηγητές φυσικής αγωγής  Βασίλειος Πέττας και  Αναστασία Παυλίδου καθώς και η Κατερίνα Γκουρτέση, καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας.

 

Επίσης από τον τεχνικό σύμβουλο της ΕΑΠ/ΟΧΕ Γιάννη Παπαγιαννόπουλο πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της χειροσφαίρισης στους μαθητές του Ε1 και Ε2 του 29ου δημοτικού σχολείου Πατρών στην αυλή  του σχολείου, ενώ έχουν προγραμματιστεί και αντίστοιχες παρουσιάσεις στο 8ο, 9ο, 20ο Δημοτικά σχολεία Πατρών, καθώς και στο 1ο και 2ο Δημοτικό σχολείο Οβρυάς.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ