Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας: Ο Νίκος Πολιάς στον Peloponnisos FM 104,1 – Ηχητικό

Ο 1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος της Πάτρας είναι στα σκαριά και ξέρετε πόσες είναι οι συμμετοχές μέχρι στιγμής; Εχουν ήδη ξεπεράσει τις 1.300 κι έπεται συνέχεια, όπως αποκάλυψε σήμερα στον Peloponnisos FM 104,1 ο τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης Νίκος Πολιάς.

Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας: Ο Νίκος Πολιάς στον Peloponnisos FM 104,1 - Ηχητικό Ο 1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος της Πάτρας πλησιάζει και ο Νίκος Πολιάς μίλησε στον Peloponnisos FM 104,1

Οι συμμετοχές στον 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Πάτρας έχουν ήδη ξεπεράσει τις 1.300 κι έπεται συνέχεια!

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα στον Peloponnisos FM 104,1  και την εκπομπή «Δεξί-Αριστερό και Γκολ!» του Κώστα Λαμπρόπουλου, ο τεχνικός διευθυντής του Patras Half Marathon και πολυνίκης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου Νίκος Πολιάς.

«Εχουμε ήδη ξεπεράσει τους αρχικούς στόχους που είχαμε θέσει. Ο κόσμος ανταποκρίνεται και ο αγώνας τρέψει με περισσότερες από 50 εγγραφές την ημέρα», ανέφερε ο Νίκος Πολιάς και αποκάλυψε παράλληλα ότι: «Πλησιάζουμε τις 400 εγγραφές και στον αγώνα των παιδιών και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι΄ αυτό, γιατί τα παιδιά αποτελούν την επόμενη ημέρα».

Παράλληλα, ο Ν. Πολιάς έκανε αναφορά και στις τεχνικές λεπτομέρειες της διοργάνωσης, μιλώντας για τη διαδρομή, για τις διεθνείς συμμετοχές, για την παρουσία των ομάδων της περιοχής μας με πολυπληθή εκπροσώπηση, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ο κόσμος.

Τέλος, ο τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης στάθηκε στα οφέλη που θα έχει για την Πάτρα η συγκεκριμένη διοργάνωση και στην προβολή της ευρύτερης περιοχής σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Θυμίζουμε ότι τον αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου, διοργανώνουν ο Πέλοπας και η εφημερίδας «Πελοπόννησος», με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ακούστε όλα όσα αναφέρθηκαν στον Peloponnisos FM 104,1.

 

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ