Δικαίωμα στην Πρόοδο – Απόστολος Κατσιφάρας: «Τα νοικοκυριά στενάζουν και οι επιχειρήσεις ασφυκτιούν»
Τι αναφέρει η παράταξη σε ανακοίνωσή της.
«Ο Γολγοθάς των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων συνεχίζεται. Οι μέχρι τώρα υπέρογκοι λογαριασμοί του ρεύματος θα πληρωθούν κανονικά με την μόνη έκπτωση του ευτελούς αρχικού ποσού των 39 ευρώ».
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Δικαίωμα στην Πρόοδο» και ο επικεφαλής της Απόστολος Κατσιφάρας και συνεχίζει: «Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν τα χαλάει με τους ιδιώτες επιχειρηματίες που παράγουν ρεύμα και που επέβαλαν την Ρήτρα αναπροσαρμογής μέσω της ΡΑΕ, αντίθετα τους προστατεύει.
Συνεχώς επεξεργάζεται μέτρα ανακούφισης – Συνεχώς κάνει διαρροές για μέτρα και συνεχώς τα αναστέλλει.
Τα νοικοκυριά όμως στενάζουν και οι επιχειρήσεις ασφυκτιούν. Λαϊκά πνίγονται όλοι στα χρέη και η Κυβέρνηση στις επιτυχίες της. Όσο για την Περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη κανένας λόγος γιατί είναι μονίμως απούσα από τα προβλήματα της κοινωνίας.
Δυστυχώς
Καμία πρόνοια για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας στην Ηλεκτρική Ενέργεια !
Καμία πρόνοια για την άρση του άδικου μέτρου της επιβολής της ρήτρας Αναπροσαρμογής!
Κανένα δίδαγμα από Χώρες της Ευρώπης που έβαλαν άμεσα Πλαφόν !
Δυστυχώς
Η Κυβέρνηση παγιδεύτηκε και προσπαθεί εναγωνίως με επικοινωνιακά τεχνάσματα και υποσχέσεις στο μέλλον να δώσει λύσεις.
Κυβέρνηση, λοιπόν, κατώτερη των περιστάσεων ή Κυβέρνηση των συμφερόντων !».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ήθελε να κατεβάσει Claude Code και του ήρθε λογαριασμός 87.000 ευρώ
Κτηματολόγιο: Σε λειτουργία η πλατφόρμα metavoles για την ψηφιακή διόρθωση ορίων στα ακίνητα
Η γιορτή του Αγίου Ευσταθίου στη Φτέρη Αιγίου ΦΩΤΟ
Δεν σε παρακολουθούν μόνο οι smart τηλεοράσεις της LG το κάνουν όλες
Φύλλο δάφνης στο κινητό: Τι σημαίνει η νέα viral τάση του TikTok που υπόσχεται τύχη
