Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Γιατί δεν παρευρέθηκαν οι γονείς της Καρολάιν στο δικαστήριο

“Έγγαμος και χήρος” δήλωσε στο δικαστήριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνοντας τα στοιχεία του, κατά την έναρξη της δίκης του για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Γιατί δεν παρευρέθηκαν οι γονείς της Καρολάιν στο δικαστήριο

“Έγγαμος και χήρος” δήλωσε στο δικαστήριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνοντας τα στοιχεία του, κατά την έναρξη της δίκης του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

Η πλευρά του κατηγορούμενου προσήλθε στο ΜΟΔ με αίτημα διακοπής, που διατύπωσε αμέσως μετά την κλήρωση των ενόρκων.

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ο 34χρονος πιλότος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στη δικαστική αίθουσα και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου από όπου, αφού δήλωσε τα στοιχεία του, άκουσε από την Εισαγγελέα Έδρας το κατηγορητήριο με προσοχή και κοιτάζοντας την εισαγγελική λειτουργό στα μάτια.

Η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. “Ο κ. Κράουτς έχει κινητικά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της”, ανέφερε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας. Το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για τη θανάτωση της σκυλίτσας της Καρολάιν.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments